Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Α.Π.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Θέμα:Κοινωνική Ευαισθητοποίηση.
Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που θέλουν να βοηθήσουν συνανθρώπους τους, αλλά δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να το πραγματοποιήσουν.
Σε ολόκληρη την Ελλάδα, απλοί πολίτες, σύλλογοι, σχολεία κ. α συλλέγουν πλαστικά καπάκια, με σκοπό να συμβάλλουν στην αγορά αναπηρικών καροτσιών και άλλων ορθοπεδικών βοηθημάτων, που είναι απαραίτητα για πολλούς συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, αλλά δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα να τ' αγοράσουν.Γι’ αυτό και ζητάμε από εσάς, γνωρίζοντας την ευαισθησία που πάντοτε δείχνετε να μας βοηθήσετε να συλλέξουμε όσο περισσότερα καπάκια είναι εφικτό, για να βοηθήσουμε να αγοραστούν αμαξίδια και ορθοπεδικά βοηθήματα για την ενίσχυση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στο ΕΙΔΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ.
Στο Δημοτικό στάδιου Ηφαίστου στην είσοδο έχει τοποθετηθεί διάφανος πλαστικός κάδος που μπορείτε να μας φέρετε τα καπάκια που έχετε.
Μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που ξεκίνησε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την κοινωνική του αυτή δράση με την δική σας συνδρομή έχει παραδώσει πάνω από 600 ΚΙΛΑ από πλαστικά καπάκια.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου